Teapatika

Oktató: Varga Marianna

Időpont: 2017.11.10., 18 óra 

 

Teaismeret, teaszeánsz, kultúrák és gyógyteák egyetlen kurzus alatt. Tanulj és kóstolj velünk, fedezd fel a teák izgalmas világát.

Ízelítő a programból:

Elméleti rész:

* A tea eredete, teafajták bemutatása, teakultúrák a világban

* A teák élettani hatásai. Mikor fogyasszunk valódi teát és mikor gyógyteát? Melyik mire jó?
* A teakészítés lépései. Víz fontossága, megfelelő hőfok teatípusonként, áztatási idők.
* Eszközök bemutatása és használata, a teakóstolás mikéntje.
* Teaként fogyasztható gyógynövények és hatásuk. Mit mikor igyunk? Mit mivel keverhetsz? Meddig tartson egy kúra? Hogyan tároljuk a gyógyteát helyesen?

Gyakorlati rész:

* 5 teafajta kóstolása

 

* teakeverési workshop: saját tea-  vagy gyógyteakeverék elkészítése egyéni igény szerint, tanácsadással.

 

Segítségemmel összeállíthatod az itt bemutatott alapanyagokból azt a teakeveréket, amire épp szükséged van.

Nátha, torokfájás tüneteit kezded felfedezni?  Álmatlanságtól szenvedsz? Gyomorpanaszaid vannak?  Vagy épp megelőzni szeretnéd a betegséget, és immunerősítő teát szeretnél? Vagy csak egy finom, élénkítő, netán melengető fűszeres teára vágysz?

 

Itt megtanulhatod, mit mivel keverj a tökéletes harmóniáért. Teázzunk együtt!

 

KURZUS ÁRA:

  • 16.990 Ft / kb. 3 óra

FIZETÉS:

  • készpénz, kurzus előtt a helyszínen
  • átutalással: OTP 11721002-20017280-00000000 számú bankszámlára

JELENTKEZÉS:

  1. Név(*)
    Kötelező megadni!
  2. E-mail cím(*)
    Kötelező megadni!
  3. Telefon(*)
    Kötelező megadni!
  4. Kurzus neve(*)
    Kötelező megadni!
  5. Kurzus időpontja(*)
    Kötelező megadni!
  6. Üzenet(*)
    Kötelező megadni!
  7. Biztonsági kód(*)
    Biztonsági kód   FrissítKötelező megadni!

Bourbon konyha

1148 Budapest, Fogarasi út 45-51. II.e.
A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!
Infó:  H-P 10:00-18:00-ig

Mobil: +36 30 194 9522
Telefon: +36 1 400 71 65
Fax: +36 1 400 71 66
info@bourbonkonyha.hu

Hírlevél feliratkozás

Címkék

főzőiskola, főzőkurzus, sushi alapok, macaron, bourbon konyha, csapatépítés, csapatépítő főzés, sütőkurzus, főzőtanfolyam, főzőstúdió, gasztronómia, konyha