Kézműves sajtkészítés

Oktató: Sarudi Balázs, sajtkészítő mester

Időpont: 2018.01.20., 10 óra  BETELT!

Kurzusunkon betekintést nyerhettek a házi sajtkészítés alapjaiba. Lehetőség lesz megfigyelni a fő folyamatokat, azokat mintegy “szakmai” kiránduláson kipróbálni,
melynek keretében minden résztvevő készíthet mozzarellát és parenyicát,
illetve a sajtkészítés melléktermékeként ordát, más néven ricottát.

A tanfolyam keretein belül megismerkedhettek a sajtkészítés alapjaival, történetével.

Kis jegyzetet is kaptok az elkészített termékek készítésének, gondozásának leírásáról, illetve a hozzá szükséges dolgok listájáról.

Az elkészült sajtokat mindenki haza viheti!


KURZUS ÁRA:

  • 15.990 Ft / kb. 3,5 óra

FIZETÉS:

  • készpénz, kurzus előtt a helyszínen
  • átutalással: OTP 11721002-20017280-00000000 számú bankszámlára

JELENTKEZÉS:

  1. Név(*)
    Kötelező megadni!
  2. E-mail cím(*)
    Kötelező megadni!
  3. Telefon(*)
    Kötelező megadni!
  4. Kurzus neve(*)
    Kötelező megadni!
  5. Kurzus időpontja(*)
    Kötelező megadni!
  6. Üzenet(*)
    Kötelező megadni!
  7. Biztonsági kód(*)
    Biztonsági kód   FrissítKötelező megadni!

 

Bourbon konyha

1148 Budapest, Fogarasi út 45-51. II.e.
A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!
Infó:  H-P 10:00-18:00-ig

Mobil: +36 30 194 9522
Telefon: +36 1 400 71 65
Fax: +36 1 400 71 66
info@bourbonkonyha.hu

Hírlevél feliratkozás

Címkék

főzőiskola, főzőkurzus, sushi alapok, macaron, bourbon konyha, csapatépítés, csapatépítő főzés, sütőkurzus, főzőtanfolyam, főzőstúdió, gasztronómia, konyha