Barista alapok

Oktató: Perna Andor

Időpont: 2018.01.08., 17:00  BETELT!

Elméleti rész:

• Kávéfajta bemutatása
• Kávé feldolgozása a szüreteléstől a pörkölésig
• Kávé termés feldolgozása
• Pörkölés típusok
• Kávékészítés elméleti háttere

Gyakorlati rész:

• Alternatív kávékészítés technikák (Filteres, AeroPress, V60)
• Kávékóstolás
• Espresso technika
• Flatwhite
• Cappuccino
• Latte
• Tejhabosítás
• Latte art alapok


KURZUS ÁRA:

  • 15 990 Ft / kb. 3 óra

FIZETÉS:

  • készpénz, kurzus előtt a helyszínen
  • átutalással: OTP 11721002-20017280-00000000 számú bankszámlára

 

JELENTKEZÉS:

  1. Név(*)
    Kötelező megadni!
  2. E-mail cím(*)
    Kötelező megadni!
  3. Telefon(*)
    Kötelező megadni!
  4. Kurzus neve(*)
    Kötelező megadni!
  5. Kurzus időpontja(*)
    Kötelező megadni!
  6. Üzenet(*)
    Kötelező megadni!
  7. Biztonsági kód(*)
    Biztonsági kód   FrissítKötelező megadni!

Bourbon konyha

1148 Budapest, Fogarasi út 45-51. II.e.
A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!
Infó:  H-P 10:00-18:00-ig

Mobil: +36 30 194 9522
Telefon: +36 1 400 71 65
Fax: +36 1 400 71 66
info@bourbonkonyha.hu

Hírlevél feliratkozás

Címkék

főzőiskola, főzőkurzus, sushi alapok, macaron, bourbon konyha, csapatépítés, csapatépítő főzés, sütőkurzus, főzőtanfolyam, főzőstúdió, gasztronómia, konyha