Macaron-mánia

Oktató: Oláh Enikő

Időpont: 2017.10.25., 17 óra

A változatos töltelékkel és különböző színekben pompázó kis édesség készítése nem egyszerű feladat, de a jó recept ismeretében bátran nekifoghatsz.

A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze, de számtalan verzióját ismerhetjük egész Európából.


KURZUS ÁRA:

  • 12.990 Ft / kb. 3 óra

FIZETÉS:

  • készpénz, kurzus előtt a helyszínen
  • átutalással: OTP 11721002-20017280-00000000 számú bankszámlára

JELENTKEZÉS:

  1. Név(*)
    Kötelező megadni!
  2. E-mail cím(*)
    Kötelező megadni!
  3. Telefon(*)
    Kötelező megadni!
  4. Kurzus neve(*)
    Kötelező megadni!
  5. Kurzus időpontja(*)
    Kötelező megadni!
  6. Üzenet(*)
    Kötelező megadni!
  7. Biztonsági kód(*)
    Biztonsági kód   FrissítKötelező megadni!

Bourbon konyha

1148 Budapest, Fogarasi út 45-51. II.e.
A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!
Infó:  H-P 10:00-18:00-ig

Mobil: +36 30 194 9522
Telefon: +36 1 400 71 65
Fax: +36 1 400 71 66
info@bourbonkonyha.hu

Hírlevél feliratkozás

Címkék

főzőiskola, főzőkurzus, sushi alapok, macaron, bourbon konyha, csapatépítés, csapatépítő főzés, sütőkurzus, főzőtanfolyam, főzőstúdió, gasztronómia, konyha