Ünnepi Vacsora

Oktató: Beregszászi Zsolt - Executive Chef 

Időpont: 2017.12.20., 18 óra 

 

A Karácsony a szeretet, az együttlét és az ajándékozás mellett az étkezés körül is forog. Nem mindegy hogy milyen ételekkel ünnepeljük, az év egyik legfontosabb eseményét. Ilyenkor mindenki igyekszik kitenni magáért.
Ünnepi kurzusunkon megtanulhatnak négy olyan fogást, amellyel biztos hogy lenyűgőzik majd szeretteiket.

 

MENÜ:

  • Sütőtök krémleves gyömbérrel, almával
  • Serpenyőben sült lazacfilé, tejszínes kelkáposztával, rozmaringos édesburgonyával, vörösáfonyával
  • Könnyű gesztenyekrém, meggykompóttal
  • Tojáslikőr


KURZUS ÁRA:

  • 19.990 Ft / kb. 3 óra

FIZETÉS:

  • készpénz, kurzus előtt a helyszínen
  • átutalással: OTP 11721002-20017280-00000000 számú bankszámlára

JELENTKEZÉS:

 

  1. Név(*)
    Kötelező megadni!
  2. E-mail cím(*)
    Kötelező megadni!
  3. Telefon(*)
    Kötelező megadni!
  4. Kurzus neve(*)
    Kötelező megadni!
  5. Kurzus időpontja(*)
    Kötelező megadni!
  6. Üzenet(*)
    Kötelező megadni!
  7. Biztonsági kód(*)
    Biztonsági kód   FrissítKötelező megadni!

 

Bourbon konyha

1148 Budapest, Fogarasi út 45-51. II.e.
A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!
Infó:  H-P 10:00-18:00-ig

Mobil: +36 30 194 9522
Telefon: +36 1 400 71 65
Fax: +36 1 400 71 66
info@bourbonkonyha.hu

Hírlevél feliratkozás

Címkék

főzőiskola, főzőkurzus, sushi alapok, macaron, bourbon konyha, csapatépítés, csapatépítő főzés, sütőkurzus, főzőtanfolyam, főzőstúdió, gasztronómia, konyha